top of page

Vill du lära dig skriva manus för film och serier

Jag, är en erfaren manusförfattare med decennier av erfarenhet inom filmbranschen. Jag har arbetat både som klippare och manusförfattare, vilket ger mig en unik insikt i hela produktionskedjan. Min passion för storytelling och mina många års erfarenhet har lett mig till att hålla föreläsningar och kurser i manus och dramaturgi för film och TV-serier.

Min undervisning är unik, eftersom den innehåller insikter och kunskap som jag har samlat på mig från Hollywoods mest framstående manusförfattare, inklusive Craig Mazin. Dessutom presenterar jag teorier från erkända auktoriteter inom film och litteratur, såsom Frank Daniel, Chris Vogler, Aristoteles, Blake Snyder och Michael Hauge, allt tolkat genom mitt eget perspektiv och erfarenhet.

Under mer än tio år har jag drivit Story Academy, en internationell manusutbildning på Gotland.  Jag är också involverad i att undervisa kurser på Cinemantrix, där jag erbjuder praktiska verktyg och hands-on-tekniker för att hjälpa andra att förbättra sina skrivande färdigheter och berättartekniker.

Om du är intresserad av att ta ditt skrivande till nästa nivå, tveka inte att ta kontakt. Oavsett om du är en nybörjare som är nyfiken på att utforska världen av manusförfattande, eller en erfaren skribent som vill finslipa dina färdigheter, är jag övertygad om att du kommer att dra nytta av min expertis och mitt engagemang.

bottom of page